Denar na internetu

Internetni zaslužki

Mysearchfunds-zaslužite s surfanjem

Objavil chili, dne 7.06.2008

PhotobucketAsk.com, division of InterActive Corp.

Mysearchfunds je sponzorska storitev podjetja Alpexus, ki sodeluje s 4. največjim internetnim iskalnikom na svetu Ask.com in po novem sedaj tudi z 2. največjim Yahoo. Podjetje nagrajuje uporabnike njihove iskalne vrstice tako, da z njimi deli 50% dobičkov iz oglaševanja.

OGLEJTE si skenirano brošuro

Slovensko podjetje Vprašaj d.o.o si je pridobilo licenco za izvajanje MSF storitve v Sloveniji in tudi za področje celotnega balkana. Storitev MSF uporablja vedno več uporabnikov v Sloveniji in širom sveta. To predstavlja izjemno priložnost za zaslužek za povprečnega uporabnika interneta.

Odslej ste lahko plačani za surfanje (približno 0.04 evra na iskanje). Ask.com je iskalna vrstica, ki ste jo uporabljali vsi tisti, ki ste se prijavili na MySearchFundsSlovenija na tem blogu preko mojega referral linka:

http://www.mysearchfunds.co.uk/apply001.asp?Friend=40671

Ko se vpišete, tudi sami dobite referral link preko katerega lahko tudi vi prijavljate nove uporabnike. Za vsa njihova iskanja z Ask.com iskalno vrstico boste dobili 10% ter tudi 5% od vseh tistih, ki vršijo iskanja vpisani pod njimi, za vse vpisane pod vpisanimi vpisanih pa 2.5%

V Sloveniji se že vneto podpisujejo pogodbe med vprasaj.si kot sponzorjem in ostalimi slovenskimi podjetji kot koristniki. Pridružene organizacije so CNVOS, INePA. Inštitut za interkulturne študije in komplementarne znanosti, Sloga, Food For Life Slovenija, Cestno podjetje Ljubljana, Art Servis, Ljubljanske novice, Morel in druga.

Stvar je preprosta, učinkovita, koristna in popolnoma v skladu s europsko zakonodajo

Medtem pa se še vedno lahko vi kot posameznik pridružite MySearchFundsSlovenija in začnete uporabljat novo iskalno vrstic, kjer boste plačani za brskanje po netu. Sam sem že zbral 13 funtov. *(potrebujete brskalnik firefx ali Internet Explorer 7.0, z IE 6.0 žal ne deluje)

Partnerstvo z podjetjem Yahoo:

Related articles
counter create hit Pregled statistike

Zemanta Pixie

 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “Mysearchfunds-zaslužite s surfanjem”

 1. Tadej pravi:

  pozdravljen!

  Mam samo eno vprašanje.sm se vpisu v myseachfunds, pa inštaliru tist iskalnik in začel veselo srfat.pol sm šel pa prevert na my control panel my earnings in mi pod searches napiše 69 pod earnings pa 0 funtov.A ni kao tako da dobiš za vsahko iskanje 0,04 eur?

 2. chili chili pravi:

  Seveda je. Ampak zaradi preverjanja, da ni šlo za zlorabo storitve se denar pojavi šele naslednji dan. Saj tak tudi piše z rdečimi velikimi črkami.

 3. chili chili pravi:

  http://andrej19.freehostia.com/phpBB2/viewtopic.php?p=175#175

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !